Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Ny storordre for Ragasco

25.11.2016

Hexagon Ragasco har sikret seg en avtale verdt 41 millioner kroner på levering av komposittbeholdere til Qatar.

Hexagon Ragasco på Raufoss produserer lette komposittbeholdere, eller LPG-beholdere. Slike beholdere har store fordeler sammenlignet med stålflasker. Det er det flere som har oppdaget ute i den store verden.
Tidligere i november sikret Hexagon Ragasco seg en fireårig avtale med en leverandør i Bangladesh, der markedet for LPG-beholdere er i stor vekst. Den første leveransen skal leveres allerede i år, og verdien på den leveransen er oppgitt til 17 millioner kroner.
Denne uken ble det kjent at Raufoss-bedriften har sikret seg enda en storordre i Midtøsten. Avtalen er inngått med Woqod, som er den ledende leverandøren av tilsvarende produkter i Qatar. Woqod har tidligere annonsert at de vil fase ut stålbeholdere og erstatte disse med de lettere og mer brukervennlige komposittbeholderne.
Qatar har et utbredt nett av leverandører av gass, opplyses det i en pressemelding. Ordren har en total verdi på 4,6 millioner Euro, eller cirka 41 millioner norske kroner.
- Ordren er en bekreftelse på at våre sylindere i økende grad er det foretrukne alternativet til tradisjonelle stålbeholdere i Midtøsten, sier administrerende direktør Skjalg S. Stavheim.

Artikkelen er hentet fra Oppland Arbeiderblad.

Kristin Brovold

Tilbake til aktuelt